ένας από τους πελάτες μας

εμπνευστείτε από δουλειές μας

δείτε την δουλειά μας

ιστοσελίδα

Η δημιουργία της ιστοσελίδας Seashell Home αντιπροσωπεύει τις ευκαιρίες που δίνονται στους πελάτες μας να αναδείξουν την πραγματική αξία τους. Δίνοντας νέες δυνατότητες για την ανάδειξη κάθε βίλλας, όπως το virtual tour, το οποίο δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να δουν το σπίτι όπως θα το έβλεπαν από κοντά. Όπως επίσης και μια πιό καθαρή ιστοσελίδα που καθοδηγεί τον πελάτη στην κράτηση μιας βίλλας.

διαφήμιση

Οι διαφημίσεις μας για τα Seashell Home πλησιάζουν κάθε φορά το κοινό που μας ζητείται. Αξιοποιούμε όλα τα Social Media (Instagram, Facebook, TikTok) τα οποία χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Έτσι, τα Seashell Home έχουν μια ορατότητα στο διαδίκτυο και καταφέρνουν να κλείσουν πιο πολλές κρατήσεις για το καλοκαίρι. Επίσης, δημιουργείται υλικό από την ομάδα μας το οποίο προσαρμόζετε αργότερα για την δημιουργεία διαφημίσεων.

όλα τα ποσοστά μας

τα αποτελέσματα μας

Από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας καταγράφουμε και συγκρίνουμε σε ποσοστά πόσο έχουμε βελτιώσει κάθε εταιρεία. Η Seashell Home έχει μεταμορφωθεί και τώρα πια βρίσκει ψηφιακά πελάτες πολύ πιο γρήγορα. Έτσι έχει καταφέρει να αυξηθεί η ζήτηση για κάθε βίλλα ξεχωριστά, άλλα και μαζί.

Ιστοσελίδα
92%
Instagram
89%
TikTok
95%
Facebook
98%

seashell home

δείτε μερικές από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιήθηκαν

Δημιουργία Ιστοσελιδών

Μετατρέπουμε το όραμα σας σε υπέροχες ιστοσελίδες

Social Media

Αναβαθμήστε τα Social Media σας, ανεβάζοντας ελκυστικό υλικό για το κοινό σας

Στρατηγική Marketing

Ξεκλειδώστε νέες δυνατότητες με προσαρμοσμένες στρατηγικές λύσεις

θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας;

μπορούμε να το κάνουμε μαζί

μάθετε πως βοηθάμε εταιρείες να αναδειχθούν

Επικοινωνήστε μαζί μας